• Къде се намирам

BB Терапия за коса /к-т/

ID BA0050

 
60.00 лв
Добави в кошницата

УНИВЕРСАЛЕН ШАМПОАН С МАСЛО ОТ
БРАЗИЛСКИ ОРЕХ И АМИДОАМИНИ:
Шампоана е с уникална мултифункционална формула направена от ценни и деликатни тензиди и високо качествени съставки, които възстановяват и придават на косата блясък, обем и мекота, като също така я хидратират и подхранват.
Начин на употреба: Нанесете като нормален шампоан върху мокра коса, масажирайте няколко секунди. Изплакнете обилно.

BB КРЕМ:
Универсален гланц за блясък на косата, който съдържа олио от бразилски орех и Амидоамин. Идеален за добре поддържана и здрава коса. Продукта не омазнява. Оставя деликатен, невидим тънък слой от специално обработени съставки, подходящи за всички типове коса. Най-добро влияние оказва върху подсушенa и третиранa косa. Неговата подхранваща и мултифункционална формула възстановява блясъка и влажноста. Придава обем и мекотата на косата.
Начин на употреба: Използвайте след измиване на косата с шампоан. Нанесете и масажирайте за 5 минути. След това измийте.

БАЛСАМОВ СПРЕЙ:
Универсален спрей с масло от бразилски орех и амидоамин, който подпомага възстановяването на сухата, повредена и слаба коса. Отличен спрей за всякакъв тип коса, но най-вече за сухи, увредени, безжизнени, боядисани и третирани коси. Придава копринена мекота и невероятен блясък.
Начин на употреба: Разклатете продукта добре. Дръжте го на около 10/20 сантиметра от главата и пръскайте свободно и равномерно, довършете желаната прическа. НЕ СЕ ИЗПЛАКВА.

За контакти:

+359 87 799 9594

+359 87 639 5969 

bbv59@abv.bg