• Къде се намирам

Lixant K - Трайно изправяне - 500мл.

ID BA0054

 
226.80 лв
Добави в кошницата

Lixant K е продукт с натурален кератин.
НЕ СЪДЪРЖА ФОРМАЛДЕХИД: Най-новият продукт на пазара за фризьорски салони, които се интересуват от безопастността на продуктите, които използват. Продукта е абсолютно безвреден, благодарение на неговата формула и присъствието на стволови клетки. Регенерира и възстановява всеки косъм по време на изправянето. Капилярните фибри не могат да се възтановят сами, затова са им нужни вещества, като стволовите клетки, които ги предпазват от околната среда и фото-окислителния стрес.
Привилегии и предимства: Има изправящ ефект върху къдрава, вълниста и етническа коса. Прави косата ярка и копринена, връщайки и мекотата и жизнеността, гарантирайки перфектен резултат дори върху боядисана или изсветлена коса. Ефекта от лечението е с продължителност от 3 до 5 месеца, в зависимост от растежа, консистенцията, типа на къдриците и дължината на косата.

Начин на употреба:
Натурални и афро коси
1. Намокрете косата и продължете с 3-4 измивания с безсолен алкален шампоан, масажирайте нежно и оставете за 4-5 минути. Изсушете с кърпа и сешоар.
2. Разделете косата на 4 секции, започвайки от тила. Нанесете равномерно продукта по дължината на косата (на секции не по-широки от 2 см.), като избягвате контакт със скалпа. Масажирайте, срешете внимателно и оставете за 30-40 мин. Не използвайте топлинни източници през това време.
3. След 30-40 мин. не измивайте. Изсушете косата със сешоар, срешете и започнете с изправянето. Задайте температура на пресата 210/230 градуса, в зависимост от косата и минете 10-12 пъти. По време на тази фаза, следете цвета на косата. Ако стане с един тон по-светла, намалете температурата на пресата.
4. Измийте старателно с деликатен шампоан, изсушете с кърпа и нанесете подхранваща маска за 5 минути върху топлинен източник. Измийте и продължете с оформяне на прическата.

Боядисана и изсветлена коса
1. Намокрете косата и продължете с 3-4 измивания с безсолен алкален шампоан, масажирайте нежно и оставете за 2-3 минути. Изсушете с кърпа, но я оставете достатъчно влажна.
2. Разделете косата на 4 секции, започвайки от тила. Нанесете равномерно продукта по дължината на косата (на секции не по-широки от 2 см.), като избягвате контакт със скалпа. Масажирайте, срешете внимателно и оставете за 20-25 мин. за боядисана коса и 15-20 мин. за изсветлена коса. Не използвайте топлинни източници през това време.
3. Продължете с частично изплакване с цел премахване на излишния продукт, но се оверете че е останало достатъчно количество върху косата.Започнете изправянето,за боядисани коси минете с преса 8/9 пъти при температура 200/210 радуса, за изсветлена коса минете с преса 5/6 пъти при температура 160/180 радуса. По време на тази фаза, следете цвета на косата. Ако стане с един тон по-светла, намалете температурата на пресата.
4. Измийте старателно с деликатен шампоан, изсушете с кърпа и нанесете подхранваща маска за 5 минути върху топлинен източник. Измийте и продължете с оформяне на прическата.

За контакти:

+359 87 799 9594

+359 87 639 5969 

bbv59@abv.bg