• Къде се намирам

Терапия със стволови клетки /Средна/

ID BA0041

 
149.70 лв
Добави в кошницата

Комплекта включва:
Шампоан - 500мл.
Серум - 6 ампули х 20мл.
Спрей - 200мл.


PHASE 1
Измийте косата старателно с шампоан (PHASE 1), който отваря космените кутикули, премахва остатъците от натрупаните вещества през времето, чрез което се подпомага усвояването на серума. Препоръчително е да го оставите за 2/3 минути. Да не се използва веднага след боядисване, изрусяване, къдрене и химически изглаждащи процедури.

PHASE 2
Пригответе сместа, като изтеглите от стерилната ампула, чрез спринцовка, нужното количество от продукта и го излейте в купа с топла вода. Регенериращата субстанция е съставена от стволови клетки, извлечени от грозде, което индуцира клетъчна регенерация и има анти-оксидантно действие. Също така съдържа активното вещество myramaze, което е извлечено от растение, намиращо се в Южна Африка – растение на възкресението. То е мощен овлажнител и възстановител, използван в медицината при изгаряния, охлузвания, рани и кожни раздразнения. За особено заплетени коси, които трябва да бъдат разплетени, добавете четвърт количество от продукта по дължината на косата.
Разделете косата на четири части, формирайки участъци на няколко сантиметра и нанесете по цялата дължина с четка. Масажирайте внимателно, срешете и оставете за 10/15 минути под източник на топлина. Измийте частично, взависимост от типа коса: 50 % суха, гъста и особено неструктурирана коса, 80% тънка коса. HAIR LIFTING е изключително ефективен като реконструктоиращо лечение за коса изложена на слънце, като преструктурира увредените участъци. Не използвайте продукта, ако е престоял повече от час.

Много дълга и гъста коса: 10 мл. Серум + 100 мл. Вода
Дълга или средна дължина на косата: 5 мл. Серум + 50 мл. Вода
Къса коса: 2 мл. Серум + 20 мл. вода

За оптимални резултати използвайте съотношение 1 към 10 или 1 към 7. (1 мл. Серум към 10 или 7 мл. Топла вода)

PHASE 3
Разклатете добре преди употреба
Напръскайте старателно и обилно върху подсушена с кърпа коса, без да изплаквате. Срешете и изсушете косата със сешоар и довършете прическата с преса. За оптимален и копринен ефект, минете 2/3 пъти през всеки кичур. Температура на пресата: тънка коса – до 180 градуса. Гъста коса – от 180 до 210 градуса. Продукта съдържа Glossyliance, активна съставка базирана на захарна тръстика, лимон и алфа-хидрокси киселини (АХК) с хидратиращо действие. Осъществява химическо затваряне на кутикулите. Продуктите на HAIR LIFTING имат оптимизиращо действие по време на боядисване. Подобрява покритието, защитава, подобрява и хармонизира цветовете на всички типове коси.

Указание за ползване при боядисване:
След нанасянето на боята върху косата, измийте с подходящ шампоан. Приложете регенериращото лечение следвайки инструкциите от PHASE 2. Довършете с PHASE 3. Продължителен ефект до 3/4 седмици. За деструктурирани и чупливи коси, лечението може да бъде повторено след 7-10 дена от предишното. За да се удължи и задържи лифтинг ефекта е препоръчително да използване арган или продуктите на Gloss Factor.

За контакти:

+359 87 799 9594

+359 87 639 5969 

bbv59@abv.bg